zondag 29 maart 2015

Online Films Kijken

Op online films kijken  vindt je een overzicht van zowel de nieuwste als oudere films verdeeld over een hoop genres.  Kies een film die je leuk vindt en kijk hem gratis online.

Deze website wordt meerdere keren per week geupdated, dus er zijn elke dag wel nieuwe films die je kunt kijken. 

Online films kijken is tegenwoordig populair

Ik hoef je niet uit te leggen dat de moderne maatschappij zich heden ten dage bevindt op het internet.   Alles gebeurt online,  en het kon dus niet lang op zich wachten of ook online films kijken zou on-the-line gebeuren.  Dacht je niet?

http://online-films-kijken.blogspot.nl/ Ook ik kijk graag films.  Ik blijf liever thuis een film kijken met mijn vriend,  of familie dan dat ik naar de bioscoop ga.  Daar gaat mijn voorkeur in tegenstelling tot vele anderen niet naar uit.  Thuis is het knusser en gezelliger.  Misschien jij ook?

Op deze website hou ik de meest recente films (dus van deze tijd) bij, met links naar plekken op het internet waar je deze film online kunt kijken.  Ik geloof dat er niet zo veel plekken zijn, maar mocht je een betere site kennen dan ik aanraad, zeg het gerust tegen me in een reactie onder een film.  Alle suggesties zijn welkom, hoor!

Zoek je een film maar staat die film niet online op deze website?

Het kan ook zo zijn dat je een film zoekt die helaas niet op deze website staat.   Dat is mogelijk, omdat er zoveel films worden gemaakt en ik niet alle tijd heb om ze allemaal te plaatsen.   Sommige films worden toch nooit bekeken,  en anderen juist vaak.   Dus:  als je een film wilt kijken die niet online staat op deze website,  vertel het me dan.  Je kunt me bereiken via Google+,  via de Facebook-fanpagina of gewoon door een reactie ergens op deze website achter te laten. Ik zal dan spoedig de aangevraagde film publiceren, met alle plezier.

Wat voor soort films kun je hier kijken?

Ik heb zelf geen voorkeur voor een bepaald genre. Ik vind ze allemaal wel leuk, daarom publiceer ik allerlei soorten films op deze website,  in allerlei genres.  Het zijn meestal nieuwe films,  films die pas uit de bioscoop zijn.  Of nog zelfs in de bioscoop draaien.  Dat betekent dus dat ik voornamelijk films uit 2013 en binnenkort uit 2014 op deze website zal plaatsen.

Dat neemt echter niet weg dat ik ook, zodra ik door die films heen ben,  films uit andere jaren zal plaatsen.  Leuke films, zoals The Internship,  The Hunger Games en nog veel meer andere films.  Zorg ervoor dat je lekker gaat zitten achter je computer,  want dankzij mijn website zul je nog vele uren gratis filmplezier beleven.

Zijn de films op deze website met Nederlandse ondertiteling?


De meeste films die je via onze website online kunt kijken,  meestal via de lijst van 7 online film websites die je hier kunt vinden,  zijn zonder Nederlandse ondertiteling.  Tenzij het gaat om een Nederlandse film, natuurlijk.  Deze zijn in het Nederlands gesproken en zou je moeten kunnen begrijpen!

Je kunt ook films downloaden.  Als je een film downloadt,  kun je er via digitale ondertitelbronnen Nederlandse ondertitels bij toevoegen, waardoor je iedere film gewoon met Nederlandse ondertiteling kunt bekijken.  Hoe je dit doet, leg ik je later uit en is veel moeilijker en tijdrovender dan gewoon een film online kijken!

Hoe kan ik  films kijken met Nederlandse ondertiteling?

Dat is laatste tijd vaak gevraagd aan me in reacties op Films.   Ik zal even uitleggen hoe 't in het kort werkt.   Je kunt films alleen met Nederlandse ondertiteling kijken als je ze "downloadt".  Je kunt films in principe overal downloaden en altijd gratis.  Laat je niet oplichten.   Ik ga je niet exact vertellen waar je films gratis kunt downloaden, want dat vind ik niet gepast.    Maar als je het echt wilt,  kun je met een makkelijke Google zoekopdracht er zo achter komen.

Zodra je zo'n website gevonden hebt,  kun je die films gaan downloaden.  Meestal heb je daarvoor software nodig.  Die kun je gewoon gratis verkrijgen.  Na het downloaden kun je een ondertitel zoeken op bijvoorbeeld  OpenSubtitles.Org of  Ondertitel.com.  

Download vervolgens VLC media player die is ook gratis en open de film die je gedownload hebt in VLC Media Player.  Klik vervolgens op de rechtermuisknop en klik op "Ondertitel toevoegen of iets in die trant". 

Zo werkt dat.  Het is geen hogere wiskunde.   Gewoon wat simpele stappen uitvoeren.  Veel succes.  Als je vragen hebt,   laat je vraag dan in de reactie achter en ik zal 't zo snel mogelijk beantwoorden.  Liefs,  Cindy.