woensdag 4 december 2013

The Hunger Games: Catching Fire (2013) online kijken

Na het winnen van de brute Hongerspelen zijn Katniss en Peeta alles behalve veilig. Er gaan geruchten over een opstand tegen het Capitool. Een opstand die zij hebben helpen ontstaan. President Snow accepteert als enig excuus voor hun gedrag de overweldigende liefde die ze voor elkaar voelen. En tijdens hun verplichte zegetocht langs alle districten zullen ze de wereld hiervan moeten overtuigen. Als dat niet lukt, zullen er vreselijke consequenties zijn. Het Capitool kondigt kort daarna de 75ste editie van de Hongerspelen aan. Deze heeft als ‘Quarter Quell’ speciale nieuwe regels. En die doen iedereen versteld staan.

Bron:  The Hunger Games: Catching Fire kijken bij Pathe.nl

The Hunger Games: Catching Fire (2013) online trailerkijken


Recensies The Hunger Games: Catching Fire (2013)

Sinds de enorm lucratieve successen van de Harry Potter- en Twilight-reeksen weet de jongvolwassenenliteratuur steeds vaker haar weg naar het witte doek te vinden. Dat het opzetten van een succesvolle franchise echter niet zo gemakkelijk is als het lijkt, blijkt wel uit het inmiddels uitpuilende kerkhof van gefaalde verfilmingen, met alleen al dit jaar nieuwe toevoegingen als Beautiful Creatures of The Mortal Instruments. Gelukkig was The Hunger Games, het eerste deel van de populaire reeks van Suzanne Collins, een beter lot beschoren. De verfilming van regisseur Gary Ross bracht een slordige zevenhonderd miljoen dollar op én viel met een score van 84% op recensieverzamelsite Rotten Tomatoes ook goed in de smaak bij de critici. Aan Francis Lawrence (geen familie van de dame op de poster), die het stokje van Ross overneemt, de taak om de hooggespannen verwachtingen rondom het vervolg Catching Fire waar te maken.
BronFilmTotaal (The Hunger Games: Catching Fire)

The Hunger Games: Catching Fire (2013) online kijken

The Hunger Games: Catching Fire (2013)  kun je momenteel online kijken.  Ga naar onze Online Films kijkenpagina om 'm te kijken!

The Hunger Games: Catching Fire (2013) online downloaden

Kijk op deze pagina of The Hunger Games: Catching Fire (2013) momenteel online te downloaden is!

 

Poster The Hunger Games: Catching Fire (2013) voor fans!


The Hunger Games: Catching Fire 2013 foto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten