dinsdag 18 februari 2014

Online Films Kijken: 6 Must See Films voor het weekend!

Zo nu en dan publiceer ik een lijst van 6 of meer films die je gewoon moet zien, voor als je bijvoorbeeld in het weekend zin hebt in een film te kijken.  Het is een overzicht waar ook films voor kinderen tussen zitten, voor als je met de kleine een "kindvriendelijke"  film wilt bekijken. 

Daar gaat 'ie dan..  De Online Films Kijken Weekend Tips!

 

#1: De Lego Film Online Kijken (2014)

In deze originele 3D computeranimatie volgen we Emmet, een doorsnee, braaf LEGO® mini-figuurtje, dat door een misverstand wordt aangezien als de ‘speciale’ die de wereld zal redden. Emmet gaat met een bont gezelschap op missie om een eind te maken aan het schrikbewind van de boosaardige tiran, President Business. Helaas is Emmet hopeloos en hilarisch slecht voorbereid op dit avontuur.

#2: Jack Ryan: Shadow Recruit (2014) Online Kijken

Ex-marinier Jack Ryan (Chris Pine) wordt gerekruteerd door CIA agent William Harper (Kevin Costner) en gaat undercover als financieel analist op Wall Street. Wanneer hij stuit op verdachte transacties, die mogelijk wijzen op een grootschalig complot, reist hij af naar Moskou. Daar ontdekt hij dat Russische terroristen, onder leiding van Viktor Cherevin (Kenneth Branagh), de Amerikaanse economie proberen te vernietigen.
Jack Ryan moet zich bewijzen als volwaardig CIA agent en komt in een levensbedreigende situatie terecht samen met zijn verloofde Cathy (Keira Knightley).


#3: I, Frankenstein (2014) Online Kijken

Het wezen van Dr. Frankenstein, Adam (Aaron Eckhart), heeft het tot nu toe door een genetische afwijking overleefd. Aangekomen in een duister metropolis, belandt hij in een eeuwenoude strijd tussen twee onsterfelijke clans.

#4: Het Regent Gehaktballen 2 (2014) online kijken

In de vrolijke 3D familiefilm Het regent gehaktballen 2 komt de geniale uitvinder Flint erachter dat zijn meest beruchte machine nog steeds actief is en nu wilde voedseldieren maakt zoals Flamango’s, Muskiettoast en Vispansees

#5: The Wolf of Wall Street (2014) online kijken

Een verbijsterend verhaal over decadentie, hebzucht, totale gekte en hoe een steenrijke twintiger jarenlang ‘King of the World’ kon zijn.

#6: Toscaanse Bruiloft (2013) Online Kijken

Sanne runt samen met haar vader en moeder Casa Matrimonio, een luxe vrijstaand landhuis in het zonovergoten Italiƫ. Het landgoed ligt in Toscane.
Deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Casa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse Bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag. Want trouwen doe je immers maar... twee keer..Geen opmerkingen:

Een reactie posten