maandag 3 februari 2014

The Wolf of Wall Street (2014) online kijken

Een verbijsterend verhaal over decadentie, hebzucht, totale gekte en hoe een steenrijke twintiger jarenlang ‘King of the World’ kon zijn.

Oscar®winnaar Martin Scorsese verfilmde met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol de bizarre bestseller van voormalig multimiljonair Jordan Belfort. Een verbijsterend verhaal over decadentie, hebzucht, totale gekte en hoe een steenrijke twintiger jarenlang ‘king of the world’ kon zijn. In ’87 ge├»ntroduceerd in de wereld van het snelle geld door de gehaaide beurshandelaar Mark Hanna (Matthew McConaughey), start Belfort op zijn 26e zijn eigen firma Stratton Oakmont.
Al snel verdient hij bijna een miljoen dollar per week. Zijn tomeloze ambitie leidt tot een gestoord leven vol bedrog, doorgesnoven prostituees, overdadige diners, uitzinnige feesten, peperdure bolides en bergen coke. En dat terwijl zijn bloedmooie vrouw Naomi (Margot Robbie) op hem wacht in zijn landhuis in de Hamptons. Om beide levens vast te houden, bedenkt Belfort met zakenpartner Donnie (Jonah Hill) inventieve manieren om de bakken illegaal geld wit te wassen bij de Zwitserse bank van Jean-Jacques Handali (Jean Dujardin).

De meest notoire geldwolf van de jaren ‘90 staat boven alles en iedereen, maar dan begint het net van de FBI zich om hem heen te sluiten...
 (Bron: http://pathe.nl)

The Wolf of Wall Street (2014) online trailer bekijken!


Download nu de Wolf Of Wall Street Poster voor Fans!

Kijk de film Wolf of Wall Street (2014) nu online in een handomdraai!

Wilt u de Film Wolf of Wall Street (2014) met Leonardo DiCaprio nu kijken? Check 'm nu door hier te klikken!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten