dinsdag 10 december 2013

Frozen NL (2013) online kijken

Frozen speelt zich af in een vervloekt koninkrijk dat omhult is door een strenge en eeuwige winter. Om een einde te maken aan de ijskoude betovering besluit Anna, een dromerige en onbevreesde optimist, samen te werken met Kristoff, een stoere bergbewoner. Samen maken zij een spannende reis om Anna’s zus, de ijskoude sneeuwkoningin Elsa, te vinden en om zo de ijzige vloek over het koninkrijk te kunnen opheffen.
Tijdens hun avontuur krijgen ze gezelschap van een komische sneeuwpop genaamd Olaf en samen moeten ze ijskoude extreme temperaturen zien te overleven en vreemde wezens, trollen en andere magie trotseren. Magische verrassingen staan op ze te wachten als ze de koude strijd aangaan in een race tegen de klok, om zo het koninkrijk te redden van ondergang.

Bron:  Pathe over Frozen NL (2013)

Frozen NL (2013) poster voor de enthousiastelingen!


Wil je de Frozen NL (2013) trailer online kijken?

Gratis Frozen NL (2013) online kijken 

Klik hier om te kijken of je Frozen NL (2013) gratis online kunt kijken op dit moment.   De film is net uit in de bioscoop op moment van publiceren,  dus het zou best kunnen dat Frozen NL (2013) nog niet gratis online gekeken kan worden.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten