donderdag 5 december 2013

Nieuwe Wildernis (2013) online kijken

Het verhaal van De Nieuwe Wildernis, bevat humor, emotie en drama maar gaat vooral over de schoonheid van de natuur en de ‘cycle of life’ in al zijn facetten.

De grootste Nederlandse natuurfilm De Nieuwe Wildernis, gemaakt in de traditie van bekende BBC-natuurproducties als Planet Earth, LIFE en Frozen Planet, is vanaf 25 september te zien in de bioscoop. 

Onder leiding van ecoloog/natuurfotograaf Ruben Smit en regisseur Mark Verkerk is producent EMS FILMS in 2011 gestart met het filmen in het meest unieke natuurgebied van Nederland: de Oostvaardersplassen. Het verhaal van De Nieuwe Wildernis, bevat humor, emotie en drama maar gaat vooral over de schoonheid van de natuur en de ‘cycle of life’ in al zijn facetten. (Bron: Pathe.nl over de documentaire Nieuwe Wildernis)

Nieuwe Wildernis (2013) trailer online kijken


Recensie Nieuwe Wildernis (2013) van FilmTotaal

Tussen Almere en Lelystad, op een stuk land dat veertig jaar geleden nog onder water stond, is een nieuwe wildernis ontstaan. De Oostvaardersplassen bestaat uit een groot moerasgebied met rietvlakten, ruige graslanden en waterplassen en is daarmee uniek voor Europa. Voor bezoekers is het gebied beperkt toegankelijk. Maar niet getreurd want de Oostvaardersplassen zijn nu uitgebreid te bewonderen in De Nieuwe Wildernis.

Bron: FilmTotaal over de Nieuwe Wildernis (2013)

Nieuwe Wildernis (2013) online kijken

Nieuwe Wildernis(2013)  kun je momenteel online kijken.  Ga naar onze Online Films kijkenpagina om 'm te kijken!

Nieuwe Wildernis (2013)  online downloaden

Kijk op deze pagina of Nieuwe Wildernis (2013) momenteel online te downloaden is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten