donderdag 12 december 2013

Soof (2013) online kijken

Haar kleine cateringbedrijf wil maar niet van de grond komen en haar drie kinderen slokken daarnaast al haar tijd op. Ze kan niet echt rekenen op haar man Kasper, die al zijn tijd in zijn werk stopt. De dagelijkse sleur begint zijn tol te eisen als Soof tijdens een etentje choreograaf Jim tegen het goddelijke lijf loopt. Er is meteen een klik.
Jim is bekend van tv en heeft veel handige contacten, waarmee hij Soof aan opdrachten helpt. Soof is dolblij, helemaal als Kasper besluit zijn baan op te zeggen en de rolverdeling in het huishouden zich keert.

Maar als de relatie tussen Soof en Jim onbedoeld uit de hand loopt en de verbouwing van Soofs tuinhuis tot professionele keuken zijn tol eist, staan man en kinderen steeds minder bovenaan haar prioriteitenlijst.

Naarmate Kasper zich meer en meer toelegt op het huishouden, dringt de vraag zich op of hij nog wel die woest aantrekkelijke man is, waar ze ooit voor viel. Hoe meer Soof grip probeert te krijgen op haar leven, des te meer lijkt dit te ontsporen…

 Bron Soof (2013) de film  informatie op Pathe.nl!

De mooiste Soof (2013) film poster voor de allergrootste fans!

Soof de Film (2013) trailer online kijken

Wil jij misschien een van de betere films op het internet bekijken?  Dan raad ik je zeker Soof (2013) aan.  Je kunt hieronder Soof (2013)  trailer online kijken!


Soof (2013) online kijken? Kan dat al?

Ik kan onmogelijk voor elke film nu al zeggen of deze online gratis te bekijken is. Dit verschilt van dag tot dag. Ik kan niet elke publicatie elke keer wijzigen, en daarom heb ik een CENTRALE pagina waar je kunt zien welke FILMS momenteel gratis online te kijken zijn. Deze lijst is up-to-date!!

Klik hier om te kijken of je Soof (2013) online kan kijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten