donderdag 12 december 2013

13 nieuwe films die het kijken waard zijn in 2014

Dit is een wekelijkse lijst van de 14 laatste nieuwe verschenen films op Online-Films-Kijken.blogspot.com die de moeite waard zijn om te kijken!

#1: Soof (2013) online kijken

Haar kleine cateringbedrijf wil maar niet van de grond komen en haar drie kinderen slokken daarnaast al haar tijd op. Ze kan niet echt rekenen op haar man Kasper, die al zijn tijd in zijn werk stopt. De dagelijkse sleur begint zijn tol te eisen als Soof tijdens een etentje choreograaf Jim tegen het goddelijke lijf loopt. Er is meteen een klik. 

#2: Midden in de Winternacht (2013) online kijken 

Moos maakt altijd de testvluchten met de Kerstman, voordat de rendieren het echte werk doen met kerst. Helaas is Moos de controle over de slee verloren en is de Kerstman ver weg van hem neergestort. Dus nu moet hij vliegensvlug de Kerstman vinden, anders krijgt niemand een kerstcadeautje dit jaar

#3: Frozen NL (2013) online kijken

Frozen speelt zich af in een vervloekt koninkrijk dat omhult is door een strenge en eeuwige winter. Om een einde te maken aan de ijskoude betovering besluit Anna, een dromerige en onbevreesde optimist, samen te werken met Kristoff, een stoere bergbewoner. Samen maken zij een spannende reis om Anna’s zus, de ijskoude sneeuwkoningin Elsa, te vinden en om zo de ijzige vloek over het koninkrijk te kunnen opheffen. 

#4: The Counselor (2013) online kijken
De legendarische filmmaker Ridley Scott en schrijver Cormac McCarthy (winnaar van de Pulitzer-prijs) hebben de handen ineen geslagen voor de intense thriller The Counselor. 
 
 
Het verhaal van De Nieuwe Wildernis, bevat humor, emotie en drama maar gaat vooral over de schoonheid van de natuur en de ‘cycle of life’ in al zijn facetten.
De grootste Nederlandse natuurfilm De Nieuwe Wildernis, gemaakt in de traditie van bekende BBC-natuurproducties als Planet Earth, LIFE en Frozen Planet, is vanaf 25 september te zien in de bioscoop.

#6: Captain Philips (2013) online kijken
De actie-thriller Captain Phillips is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Captain Richard Phillips (Oscar® winnaar Tom Hanks) en de gijzelneming door Somalische piraten van het Amerikaanse vrachtschip MV Maersk Alabama in 2009. 
 
 Blowen, zuipen en zoveel mogelijk chicks regelen. Dat is het leven van videotheekmedewerker Max (Tim Haars) en zijn geadopteerde broer Jules (DaniĆ«l Arends), tevens beste vriend.Samen hebben ze een pact: ze willen nooit een relatie want dat is te veel gezeik. 
 
#8: The Hunger Games: Catching Fire (2013) online kijken
Na het winnen van de brute Hongerspelen zijn Katniss en Peeta alles behalve veilig. Er gaan geruchten over een opstand tegen het Capitool. Een opstand die zij hebben helpen ontstaan. President Snow accepteert als enig excuus voor hun gedrag de overweldigende liefde die ze voor elkaar voelen.
 
Achtergrondzangers leven in een wereld net achter de spotlight. Hun stemmen brengen harmonie naar de grootste bands van de wereld, maar nooit kregen we een goed beeld van wat voor leven deze zangers hebben. Tot nu. 
 
Voormalig narcotica-agent Phil Broker (Jason Statham) denkt een rustiger leven te krijgen nu hij zich met zijn dochtertje in een plattelandsstadje heeft gevestigd.Het Amerikaanse zuiden blijkt echter nogal licht ontvlambaar. 
 
#11:Mannenharten (2013) online kijken
In de film Mannenharten volgen we de levens van zes mannen. Allen zijn ze op zoek naar de grote liefde of gewoon een beetje geluk in een tijd waarin mannen al lang niet meer weten hoe ze man moeten zijn en wat vrouwen nu eigenlijk van hen verwachten. 
 
De jonge man Gary gaat na verschillende baantjes werken bij een kerncentrale. Daar tussen de reactoren en hoge doses radioactiviteit, vindt hij waar hij naar op zoek was; geld, een team en een familie.

#13: Oldboy (2013) online kijken
Spike Lee's Oldboy is een shockerende thriller over een succesvolle marketing executive (Josh Brolin) die op een dag zonder enige aanleiding of reden in totale eenzaamheid gevangen wordt gezet. 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten